Onderhoud...NIEUWS

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoon met Terraza MC

Heeft u een (sterk) vervuild terras of verharding? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u in huis.
Door de speciale wereldwijd gepatenteerde borsteltechniek reinigt de Terrazza MC de onder-grond zonder enige beschadiging bijzonder intensief en word alle vervuiling en aanslag in een handomdraai ver-wijderd!
Zonder gebruik van reinigingsmiddelen of chemicaliën zorgt de Terrazza MC voor een resultaat wat de vergelij-king met een nieuw situatie met gemak aan kan!
Ook terrassen en verhardingen welke al meer dan 10 of 20 jaar niet zijn onderhouden komen weer als nieuw te-voorschijn. Eventueel onkruid wat zich in de voegen bevindt wordt door de Terrazza MC moeiteloos verwijderd.

De Terrazza MC werkt niet alleen op bestrating maar ook op:

Natuursteen
Beton
Houten vlonders
Kunststof panelen
Rubber tegels onder speeltoestellen
Kunstgras
En nog veel meer


Tijdens het reinigen van de bestrating wordt de voeg schoongemaakt en zal deze daarna weer opgevuld moeten worden. De machine is een ideale hulp bij dit karwei.
De machine “drukt” als het ware het zand de voeg in en is men na één simpele handeling klaar!
Het enige wat hierna nog rest is het verwijderen van het overtollige zand.
Omdat de Terrazza MC niet met water onder hoge druk werkt is er absoluut geen schade aan de ondergrond. Ook zijn problemen met hoog opspattende vuil niet aan de orde en hierdoor is de tijd om de omgeving te moeten reini-gen tot een minimum gereduceerd.
Door het volledig ontbreken van reinigingsmiddelen en chemicaliën is er eveneens geen schade aan beplanting en andere kwetsbare materialen.

 Stuur ons een mail en vraag een vrijblijvende en passende offerte.